The prevalence and distribution of food sensitization in European adults

  1. Burney, P.G.J.
  2. Potts, J.
  3. Kummeling, I.
  4. Mills, E.N.C.
  5. Clausen, M.
  6. Dubakiene, R.
  7. Barreales, L.
  8. Fernandez-Perez, C.
  9. Fernandez-Rivas, M.
  10. Le, T.-M.
  11. Knulst, A.C.
  12. Kowalski, M.L.
  13. Lidholm, J.
  14. Ballmer-Weber, B.K.
  15. Braun-Fahlander, C.
  16. Mustakov, T.
  17. Kralimarkova, T.
  18. Popov, T.
  19. Sakellariou, A.
  20. Papadopoulos, N.G.
  21. Versteeg, S.A.
  22. Zuidmeer, L.
  23. Akkerdaas, J.H.
  24. Hoffmann-Sommergruber, K.
  25. Van Ree, R.
Revista:
Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology

ISSN: 0105-4538 1398-9995

Año de publicación: 2014

Volumen: 69

Número: 3

Páginas: 365-371

Tipo: Artículo

DOI: 10.1111/ALL.12341 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible